A Fényhozók sorozat 2015. áprilisban indult azzal a céllal, hogy halmozottan szeretnivalókat megszeretgessünk egy-egy ajándék fotózással is. Ide kattintva tudod elovasni a kezdeteket,. Ezen az oldalon a sorozat történetét olvashatod blogszerűen; a legfrissebb bejegyzés van legfelül.

Ha most vagy itt először, talán olvasd visszafelé  ... eléfazssiv :)


2015.06.08. Hála a találkozásokért


Sok-sok ember, sok-sok arc, bár néha harc, de
minden szempáron át, én nézlek és ragyogok rád:
szerető Atyád

2015.05.14 Bemutatkozunk :) 

Tamara

2010-ben kezdtem el a fotózással foglalkozni és mindig, a mai napig nagy öröm számomra, amikor valaki engem bíz meg azzal, hogy egy, az életében történő apró, de annál fontosabb pillanatot megörökítsek.

Akik ismernek, azok tudják, hogy igencsak szeretek beszélni, azonban úgy gondolom, hogy ebben az esetben az általam készített képek többet mondanak a szavaknál. :) 

Képeim: https://www.facebook.com/szivecs.hu

Erika

Az első filmes kamerát gyermekkoromban kaptam, de 2003-ban egy Indiában - ahova már digitális gépet vittem - jöttem rá, hogy leginkább portrét, gyerekeket szeretek fotózni. 2008. óta vagyok a Jelige magazin önkéntes fotósa, azóta a felnőtt portrékat is megkedveltem.

Jelenleg fotográfusnak tanulok, és izgatott vagyok, vajon milyen lesz a vizsgamunkám, ami a ti segítségetekkel, részvételetekkel éppen készül :)


2015.04.29.

Talán már megszokhattam volna, hogy a Fényhozókkal kapcsolatban csodás dolgok történnek.

4 napja kaptam egy e-mailt egy rég nem használt címemre Sacitól. (Az igazi nevét majd később árulom el, ha alkalmas lesz :) ) Nem értettem a dolgot, nem derült ki a levélből hogyan akadt Saci a régi címemre, de fotózásról volt szó a levélben és Saci pont olyan halmozottan szeretnivaló, mint akikért a Fényhozók sorozat elindult. Ezért beterveztem őt is a sorozatba.Ma sikerült telefonon is beszélnünk. S most derült ki a csoda: Saci azért írt nekem mert ott volt a Gyógyultak Találkozóján, látta a képeimet - de mit sem tudott a Fényhozók sorozatról, attól teljesen függetlenül írt és kért tájékozatatást, ajánlatot. Nagy örömmel hívtam meg őt a sorozatba egy ajándék fotózásra.

Övé lett időrendben az utolsó májusi fotózás :) 


2015.04.27. Megkezdődtek a fotózások.

Vasárnap Dóri családjával fotóztunk a Füvészkertben. Csodálatos családot ismerhettem meg. 

Ma, hétfőn a 2 éves Barnátot kísérhettem el úszásra és fejlesztő foglalkozásra a Vakok Intézetébe.

Egyelőre csak egy-egy képet mutatok ízelítőül. A hosszú hétvégén én is pihenek, azután folytatódnak a fotózások és a képfeldolgozás.

  • Untitled photo
  • erikapozsar.com-2294.jpg


2015. április 27. - Köszönöm a jelentkezéseket, hálás vagyok értetek


Kedves Fényhozók!


Köszönöm nektek a jelentkezéseket, a bizalmat. Nagyon megleptetek!

Április 15-én osztottam meg a Gratitude Pictures Facebook oldalon a Fényhozók sorozat ötletét. A célom az volt, hogy április végéig találjak legalább egy, legfeljebb négy családot, akiket május folyamán megismerhetek és kölcsönösen megajándékozhatjuk egymást az együtt töltött idővel és a fotózással, fotózkodással. Azért legfeljebb négy családra gondoltam, mert heti 40 óra munka és 20 óra iskola és vizsgák mellett legfeljebb ennyit tartok reálisnak.

Mára (április 27.) már sokkal többen vagytok :) Örülök nektek nagyon, hálás vagyok az eddigi találkozásokért, fotózásokért, kedves visszajelzésekért és alig várom a továbbiakat. De be kell látnom a fizikai határaimat és kérem a türelmeteket, ha később válaszolok, mint szeretnék.

Májusra nem vállalok több fotózást annak érdekében, hogy amit már elterveztünk, azok megvalósulhassanak és a képek is elkészüljenek. Bár a fotózás csak 2-3 óra, de utána a képek válogatása, "előhívása a digitális laborban", azaz az utómunka, az bizony ennek többszöröse, 10-15 óra sorozatonként.

Van viszont nagyon jó hírem is. Tamarát a Szivecs' fotósát megérintette a Fényhozók sorozat ötlete és úgy döntöttünk együtt folytatjuk. Így a Fényhozók sorozat nem fejeződik be májusban, hanem havi egy fotózással folytatódik júniustól. Tamara hamarosan bemutatkozik az odalon, megismerhetitek gondolatait, terveit, fotóit.

Ha jelentkezel, kérlek írj röviden magadról, neked, miben segíthet a fotózás. Valamint praktikus, ha küldesz telefonszámot, ahol felhívhatunk, ha kiválasztottunk a következő fotózásra. Ha már tudod kivel szeretnél fotózni, Tamarával vagy Erikával, azt is írd meg és igyekszünk úgy alakítani :)

Hálásak vagyunk értetek,  Tamara és Erika

2015. április 24.

Ma reggel később érek be dolgozni. Közvetlenül indulás előtt szétsírtam a sminkemet, amikor elolvastam a leveleimet. Hálás vagyok nagyon nektek, akik felajánlottátok a segítségeteket - nem csak "modellként", hanem a másik oldalról is! Köszönöm, kimondhatatlan szavakkal.


Pozsár Erika
https://www.facebook.com/Gratitude.Photo
gratitude.pictures@gmail.com


© 2015 Akár van a képen vízjel akár nincs, kérdezz meg mielőtt bármelyik képet felhasználod!
©2015 Watermarked or not, ask me before using any of my photos!

Powered by SmugMug Owner Log In