borzapozsar_67942.jpg

Rólunk

Családi vállalkozásunk célja, hogy elsősorban Tolna, Fejér és Somogy megyében élő családoknak, itt működő szervezeteknek és kisvállalkozásoknak nyújtsunk fotós szolgáltatást.

Kedvenc témánk a gyermekportré fotózás és gyermekrendezvények fotózása, de örömmel vállalunk felnőtt portré készítést, családfotózást, páros fotózást, jegyesfotózást is. Fordulhattok hozzánk olyan különleges kérésekkel is, mint például a születésfotózás vagy vizes, víz alatti fotók készítése.

Nem csak nagy vállalati rendezvényeket, de kisebb családi, iskolai események fotózását  is vállaljunk. Nyugodtan hívhatsz fotóst a gyermeked fellépésére, edzésére: ha te végre csak szülőként szeretnéd élvezni a programot és gyermekedet is megajándékoznád azzal, hogy igazi sztár legyen - saját fotóssal. Szívesen elkísérlek benneteket akár már a készülődéstől az "afterpartyra" is, ami lehet egy séta a városban, egy cukrászda, vagy bármi, amivel le szoktátok vezetni a programot. Nekünk is vannak gyermekeink, tudjuk milyen fontosak ezek az alkalmak.

Keress bennünket elérhetőségeink bármelyikén!

E-mail: fotofaktura@nagyszekely.hu
Tel.: +36-70-372-6595 (Erika veszi fel) 
facebook/BorzaPozsar.Foto

borzapozsar_67942.jpg

Izgulsz a fotózás előtt. Ez természetes. Sőt, izgulok én is. Amikor valaki azt kérdezi a kamera előtt tanácstalanul, hogy "mit csináljak" csak azt szoktam mondani: "Semmit, csak létezz!" Persze azért ennél több segítséget is adok, és kellékekkel is készülök, amivel elő tudjuk csalogatni az önfeledten játszó, kreatív üzemmódunkat és közös alkotássá válik a fotózás. De ez az apró mondat: "csak létezz" kifejezi, hogy nem kell magad megkreálni a fotó kedvéért: már létezel és ez részedről éppen elég, hogy gyönyörű képek szülessenek rólad. A többi a fotósod dolga, az én dolgom. :) Kedvencem az, amikor kísérhetlek benneteket az életetek néhány órájában és szinte észtevétlen elkészíthetem az emlékeiteket. Hiszen idővel a saját emléketek megfakul majd, és helyüket elfoglalják a fotók. Felelősségteljes feladat a fotósodnak lenni, hálás vagyok a bizalmadért.

Több, mint tíz éves fotós gyakorlattal rendelkezem, portré és rendezvényfotózás területén. 8 évig voltam a Jelige ifjúsági magazin portréfotósa és 2013. óta vagyok a Venustus vezetői konferenciák állandó fotósa.

FERENC: Én kísérem el Erikát a hosszabb fotózásokra. Én viszem a tartalék vázakat, kellékeket, létrát, szerelem az ernyőt, vakukat, vázat- objektívet cserélek, tartom a derítőlapot. Vagyis Erika keze alá dolgozom. De gyakran előfordul, hogy két fotósra van szükség. Ha a rendezvényen több helyszínen folynak az események, vagy egy-egy mozzanatot több szempontból is érdemes megörökíteni - pl. menyegzői szertartások - akkor én vagyok a második fotós. Én csak a nyers fotókat készítem el, a végső kidolgozás Erika feladata, így végül egy harmonikus sorozatot fogtok kapni.

S persze én készítem a munka közbeni fotókat is, mint amit az oldal tetején láttál ;) 


Untitled photo


Adataink

Borza-Pozsár Erika
Szakképzett fotográfus (54-810-01), bizonyítvány száma: CXB C 235666

Adószám: 60553676-1-43
Székhely: 1119 Budapest, Bártfai utca 9/a
Köztartozásmentes adózó (itt ellenőrizheted)

Számlaszám: KHB 10404247-90965980-01140000

Telefon: +70 372 6595 (Erika)
E-mail: fotofaktura@nagyszekely.hu 
http://www.erikapozsar.com/


Powered by SmugMug Owner Log In