IMG_6598

CSALÁDI- PÁROS- ÉS PORTRÉFOTÓZÁS

A CSOMAGOK TARTALMA

RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS

Lesz időnk egymásra hangolódni, megpihenni, több beállítást lefotózni, és sietség nélkül is biztosan minden kép elkészül, amit szeretnétek. A rendelkezésre állás ideje a fotózás várható nettó idejénél hosszabb, de ezt az időt teljesen a ti fotózásotokra szánom, és kérlek ti is legyetek szabadok ennyi időre.

KIDOLGOZOTT, NAGYFELBONTÁSÚ KÉPEK

A fotózáson készült összes képből kiválogatom azt a 30-120 fotót, amelyek a legszebbek lesznek a falatokon, a fotókönyvetekben, vagy olyan pillanatok, melyek mosolyt csalnak arcotokra. Beállítom a színeket, fényeket, árnyékokat; vágással, fekete-fehér konverzióval, általános képtisztítással (apróbb zavaró elemek eltüntetésével) a figyelmet a kép lényegére irányítom. Minden képet kidolgozás és képtisztítás után, laborkészen adok át. 

ÁLTALÁNOS KÉPTISZTÍTÁS

Az alap képkidolgozás részeként az apróbb zavaró elemeket is eltüntetem a képről, ezt hívom általános képtisztításnak, ami egy kisebb retusálás és minden csomagban benne van. Zavaró lehet pl. egy túl színes folt a háttérben vagy egy pattanás az arcon. A cél, hogy figyelmünk megtalálja az arc, a pillanat, a kép fontos részeit azáltal, hogy más részek háttérben maradnak.

Hiszem, hogy minden ember úgy szép, ahogyan van és a gyermekednek is az arcod a legszebb, ahogyan ő ismer téged. Ezért a családi csomagokból teljesen kihagytam a klasszikus, magazinképeket idéző retust.

Persze jó néha látnunk magunkat címlaplányként is :) Szívesen elkészítem a képeid retusált változatát. Gördíts lejjebb az EXTRÁK-hoz a részletekért!

ONLINE KÉPÁTADÁS ÉS GALÉRIA

Az elkészült képeiteknek létrehozok egy jelszóval védett saját albumot a honlapomon. Itt választhatjátok ki a kedvenc képeiteket, ha szeretnétek retust, majd fizetés után akár egy gombnyomással letölthetitek a kiválasztott, kidolgozott, nagyfelbontású képeket.

GARANCIA

Az online albumban látni fogod a képeket. Ha nem tetszik a végeredmény, akkor nem kell kifizetned a megrendelés árának fennmaradó részét. Ez esetben fotókat sem fogsz kapni. Az előleg nem jár vissza, az a fotózással kapcsolatban felmerült költségeim részleges fedezésére szolgál.

Tehát csak akkor fizetsz, ha tetszenek a képek. Ez az én garanciám neked, hogy izgalmak nélkül élvezhesd a fotózást! :)

FOTÓK ŐRZÉSE

A fotózás időpontjától számított legalább 1 évig eléritek az online galériát és benne a letölthető fotókat.

AJÁNDÉK

A választott képeket közösségi médiára, e-mailre optimalizált kis méretben is elküldöm, hogy könnyebb legyen megosztanod, vagy feltöltened a honlapodra.

CSOMAGOK

Untitled photo

ÚTIKÖLTSÉG

A google útvonaltervezője szerint Nagyszékelytől a címig számított távolság *2 (oda-vissza) * 80ft/km mely tartalmazza az üzemanyagot, pályamatricát, autó fenntartási költséget, sofőr óradíjat. A csomag nem tartalmazza. 

pl. Bikács: 5.900 Ft | Budapest: 22.000Ft | Dég Festetics Kastély: 5.900Ft | Kisszékely: 3.200Ft | Lajoskomárom: 6800Ft | Pécs: 17.200Ft | Simontornyai vár: 3200Ft | Tamási: 4.000Ft 

EXTRÁK

NAGYSZÉKELYI ÉLMÉNYEK

Látogass meg Nagyszékelyben, fotózzunk itt! Igazi vidéki élményt is kapsz a fotók mellé! Nagyszékely egy kedves, csendes falu, kirándulhatunk együtt vagy betérhetünk egy 4 gyermekes, gazdálkodó család portájára, ahol lehet nyuszit simogatni, bárányokkal, tehenekkel, tyúkokkal találkozni. Az erről szóló oldalam még nincs kész, de kérdezz nyugodtan, ha érdekel ez a lehetőség! Addig is nézz körül a porta Facebook oldalán, ahol szinte naponta tesznek fel fotókat a családi porta életéből: Reményfölde a Facebookon.


PLUSZ ÓRÁK

Ha a programotok elhúzódik, vagy hosszabb, mint a csomagban foglalt órák, szívesen maradok tovább. Ha elegendő a csomagban foglalt képek száma: 

+8.000Ft/óra

Hosszabb fotózás és óránként plusz 15 kép: 

+12.000Ft/óra

MÁSODIK FOTÓS

Ha az esemény több helyszínen zajlik, vagy a fontos pillanatokat több nézőpontból szeretnétek megörökíteni. A második fotós magyarul és spanyolul beszél.

+4.000Ft/óra

VIZES / VÍZ ALATTI FOTÓZÁS

Ha egy fotózáson vegyesen készülnek fotók víz alatt és szárazon is, akkor a második fotós  is szükséges.

+4.000 Ft / alkalom + a második fotós díja


PLUSZ FOTÓK alap kidolgozással

A csomagban foglalt fotókon felül továbbiakat is vásárolhatsz.

400Ft/db

6.000Ft/20db

PLUSZ RETUS

Az általános képtisztításon felül retusálást is végzek, ha kéred. Ekkor digitálisan tisztítom az egész arcbőrt, lágyítom a ráncok keltette árnyékokat, a bőr elszíneződéseit, táskákat. Ráncokat nem tüntetek el, nem varrom fel az arcot, nem formálom az alakot. A célom nem az, hogy az utómunka során átalakítsalak, hanem az, hogy a fotózás során a számodra legkedvesebb arcodat örökítsem meg a felvételen, amit retus nélkül is szeretni fogsz. A retus  célja nem az, hogy átalakítson valaki mássá, hanem az, hogy kiemelje, amit a legjobban szeretsz magadon. 

Az összes kidolgozott képet tartalmazó galériából te választod ki, hogy melyik képeket szeretnéd retusálva megkapni.

1500Ft/fotó


MI KÉSZÜLJÖN A FOTÓKBÓL?

Egy gyönyörű album? Vászonkép a falra? Akár több darabból? Poszter? Montázs? Papírkép? Slideshow? Mondd el az igényeidet, ötleteidet, és segítek megvalósítani!

Powered by SmugMug Owner Log In