erikapozsar.com-1907.jpg

MENYEGZŐFOTÓZÁS

Kedves Ifjú Pár!


Akár huszonévesek vagytok akár örökifjak, akár pár hete találkoztatok, akár évtizedek óta vagytok egy pár: most ti vagytok Az Ifjú Pár! Eljegyzésetekhez és közelgő menyegzőtökhöz szeretettel gratulálok. Családfotósként különösen izgalmas számomra, ha megismerhetlek benneteket, a történeteteket, és tanúja lehetek, amikor kettőtökből hivatalosan is család születik.  

Böngésszétek át ajánlatainkat! Ha szimpatikusak a képeink, csomagjaink, bátran keressetek kérdéseitekkel! Kellemes olvasgatást, nézelődést és további szép készülődést kívánok.

Erika | Borza-Pozsár Fotofaktúra 

borzapozsar_2-5

MILYEN HOSSZÚ LEGYEN A FOTÓZÁS? 

Minden menyegző más, a Ti napotok is egyedi és különleges lesz. De a tervezéshez segítségetekre lehet az alábbi lista az átlagos időtartamokról: 
  készülődés : 2-4 óra
  polgári szertartás: 30 perc
  egyházi szertartás: 20-60 perc
  gratulációk: 10-30 perc
  csoportképek: 25-40 perc
  páros fotózás: 90-120 perc
  vacsora, lakodalom, party 4-6 óra

A CSOMAGOK TARTALMA

KIDOLGOZOTT, NAGYFELBONTÁSÚ KÉPEK

A menyegzőn készült összes képből kiválogatom azt a 200-500 fotót, ami egy galériába rendezve vagy diavetítésben (slideshow) elmeséli a napotokat; és azokat, amelyek a legszebbek lesznek a falatokon, a fotókönyvetekben, vagy olyan pillanatok, melyek mosolyt csalnak arcotokra. Beállítom a színeket, fényeket, árnyékokat; vágással, fekete-fehér konverzióval, általános képtisztítással (apróbb zavaró elemek eltüntetésével) a figyelmet a kép lényegére irányítom. Minden képet kidolgozás és képtisztítás után adok át.

RETUS

Digitális arcbőrtisztítás, ráncok keltette árnyékok, bőr elszíneződések, táskák lágyítása. Az anyajegyekről előre egyeztetjük, hogy mi maradjon és mit tüntessek el. A cél, hogy figyelmünk megtalálja az arc, a pillanat, a kép fontos részeit azáltal, hogy más részek háttérben maradnak. Az összes kidolgozott képet tartalmazó galériából te választod ki, hogy melyik képeket szeretnéd retusálva megkapni.      

ONLINE KÉPÁTADÁS ÉS GALÉRIA NEKTEK

Jelszóval védett saját webgaléria ahonnan akár egy gombnyomással letölthetitek a 200-400 kidolgozott, nagyfelbontású képet. Bizalmas pillanatok, több nézőpont, hogy még több képből választhassátok ki a kedvenceket. 

A csomagok nem tartalmaznak papírképet, csak a  laborkészre kidolgozott digitálisan letölthető fotókat. Üzleti felhasználást kivéve szabadon használhatjátok a fotókat, nem csak tőlem rendelhettek belőlük papírképet, albumot slideshow-t stb. De ha szeretnéd rám bízni, az megtisztelő és szívesen segítek. 

FOTÓK ŐRZÉSE

A menyegző időpontjától számított legalább 1 évig eléritek mindkét online galériát.

AJÁNDÉK

ÍZELÍTŐ, ELŐZETES FOTÓK

Két munkanapon belül kaptok 5 db kidolgozott fotót, így lesz anyagotok a köszönőlevélhez, megosztáshoz.

ONLINE GALÉRIA A VENDÉGEKNEK

Jó lenne, ha nem kellene elküldeni mindenkinek külön-külön a róla készült képeket? Csak küldj egy linket a vendégeidnek, és ők letölthetik a 45-200 válogatott, kidolgozott, nagy felbontású képet tartalmazó galériából. Itt lesznek a legfontosabb pillanatok, csoportképek, vendégportrék. A galéria lehet nyilvános, rejtett, vagy jelszóval védett. A vendég galéria nem plusz képeket tartalmaz, hanem egy szűkebb válogatás abból a teljes galériából, amit nektek adok át.

CSOMAGOK

EXTRÁK

PLUSZ ÓRÁK

Ha szeretnéd, szívesen maradunk tovább, mint a csomagban foglalt órák és fotózunk a lakodalomban is. Ha csak annyi képet szeretnél, mint a csomagban van:

+10.000Ft / óra

Hajnali 1 után: 

+15.000Ft / óra

PLUSZ KÉPEK

A csomagokban foglalt képeken felül kérhettek további kidolgozott fotókat:

400Ft/fotó

12.000Ft / +50 fotó 

RETUS

A csomagban foglalt képszámon felül kérheted további fotók retusálását.

 1500 Ft / kép

AZ ÖSSZES NYERS KÉP

1500-4000 fotót készítünk egy menyegzőn. Ezekből választom ki azt a 200-400 képet, ami végül bekerül a galériába és amit kidolgozok. Az összes többi kép nyers formátumban marad és nem használom fel. A nyers kép a legtöbb megrendelő számára felesleges, igen nagy méretű és feldolgozásukhoz speciális programok szükségesek. Talán magad is szeretnél játszani a menyegzői fotóitokkal, vagy sejted, hogy néhány év vagy évtized múlva kincs lesz a most feleslegesnek tűnő sok fotó is. 2018-tól elérhetővé tesszük az összes nyers fotót. Az összes nyers kép extrát csak kidolgozott képek vagy csomag mellé kérheted, önmagában nem. A menyegző időpontját követően 60 napig tudod megrendelni.

+45.000Ft

TISZTELJÜK AZ EMBERI MÉLTÓSÁGHOZ VALÓ JOGOT Nem adunk át és nem őrzünk meg olyan fotót, mely a rajta szereplőket vagyok azok valamelyikét megalázó, megszégyenítésre felhasználható módon ábrázolja. A fotós feladatának tartjuk, hogy a kezében lévő eszköztárat (fényviszonyok, vágás, kompozíció, színek) felelősen, modelljének tiszteletben tartása mellett használja. Törekszünk rá, hogy modelljeinket szeretetre, tiszteletre, megbecsülésre méltó személyként és hűen ábrázoljuk, függetlenül jelen korunk szépségideáljától vagy a divatos fotózási ill. retusálási irányzatoktól. Mindez vonatkozik az összes nyers kép extrára is!

MI KÉSZÜLJÖN A FOTÓKBÓL?

Egy gyönyörű album? Vászonkép a falra? Akár több darabból? Poszter? Montázs? Papírkép? Slideshow? Mondd el az igényeidet, ötleteidet, és segítek megvalósítani!

A digitálisan átadott fotókat (üzleti felhasználást kivéve) szabadon használhatjátok fel. Nem csak tőlem rendelhettek belőlük papírképet, albumot, de ha szeretnétek rám bízni, az megtisztelő és szívesen segítek ebben is. 

Powered by SmugMug Owner Log In