erikapozsar.com-4432.jpg
**************************************************

ELNÉZÉST,

JELENLEG NINCS KEDVEZMÉNYÜNK

Üzleti modellünk átalakítása miatt az alábbi kedvezmények nem érvényesek.

Új árainkat a fotonello.hu oldalon tesszük majd közzé.

**************************************************KEDVEZMÉNYEK

a cseperedőknek, a halmozottan szeretnivalóknak, 
a természetesek szépeknek,  a 40 feletti örökifjaknak, 
a hűségeseknek, a hétköznap is boldogoknak.

Szeretjük a kedvezményeket adni és kapni is :) Sokféle kedvezményünk van, biztosan van olyan is, amit pont neked találtunk ki! Nézd meg a táblázatot és vond le a kedvezményedet a csomagárból! 

Untitled photo

MELYIK AZ ÉN KEDVEZMÉNYEM?

CSEPEREDŐKNEK

Gyermekeket fotózni különösen hálás feladat. A családi csomagok árait már úgy terveztem, hogy tartalmazzák a Cseperedőknek szóló kedvezményt, de a rendezvényfotózás árából kérheted, ha 12 éven aluli gyermekeknek szervezett rendezvény fotózására kérsz fel.  

HALMOZOTTAN SZERETNIVALÓKNAK

Sérült, tartósan beteg felnőttek, gyermekek, vagy nekik szervezett rendezvény fotózásának árából kérheted ezt a kedvezmény. Tudjuk, hogy nem átlagos helyzetedben nehezebb rászánnod magad a fotózásra. Megannyi kérdés: hogyan fogadnak majd? a fotós hogyan kezel majd téged, a gyermekedet? meglátja benne azt a szépséget, amit te látsz?
Szeretném, ha neked is éppolyan természetes lenne egy fotózás, mint mindenki másnak, és a kedvezménnyel is kifejezni, hogy gondoltunk rád és szeretettel várunk vagy megyünk hozzátok.

TERMÉSZETESEN SZÉPEKNEK

Kedvezmény azoknak a 12 éven felüli lányoknak, asszonyoknak, akik smink nélkül élnek vagy smink nélküli fotókat kérnek. Szerintem is smink nélkül vagy a legszebb, mutassuk meg mindenkinek! Mert a boldog nők a legszebbek és ahogyan Manka mondja: a natúr az eredeti :)

Köszi Manka, Ági, Lia, Rea az ötletelést ehhez a kedvezményhez :)

40+ ÖRÖKIFJAKNAK

Elmúltál negyven és a menyegződre készülsz? Veled örülök és hiszem, hogy nem csak a huszonévesekből lesz szép menyasszony. Te már ismered magad, tudod milyen vagy, mi áll jól, miben érzed jól magad. Öröm látni, amikor ifjan elkötelezi magát két ember egy hosszú közös életre. De legalább ekkora öröm az is, ha ti már élettapasztalattal kötitek meg a kettőtök szövetségét. Örömmel fotózlak a menyegződön, ha 40-en túl vagy, ugye látod a kedvezményből is :)

HŰSÉGES MEGRENDELŐKNEK

Örülök, ha tetszett a munkám és újra dolgozhatunk együtt. Második megrendelésedből már kedvezményt kapsz. Ha menyegzőfotózás előtt kérsz egy jegyesfotózást, akkor a menyegzőre már megkapod a kedvezményt. 

HÉTKÖZNAP IS BOLDOGOKNAK (HÉTFŐTŐL CSÜTÖRTÖKIG)

A hétvégét szeretjük a gyermekeinkkel tölteni. Köszönjük, ha segítesz ebben azzal, hogy ha lehet hétközben kéred a fotózást.

RÉSZLETEK

SZOLGÁLTATÁSRA IGEN, TERMÉKRE NEM

A megfoghatóan átadott termékek, pl. Fine Art Album, papírkép árára a kedvezmény nem érvényes, minden másra azonban igen; tehát óradíjból, egyéb munkadíjakból, a digitálisan átadott képek ill. slideshow árából és az utiköltségből is kapsz kedvezményt.

ÖSSZEVONHATÓ KEDVEZMÉNYEK

A kedvezmények összevonhatóak, de nem haladhatják meg a 15%-ot. pl. Ha 45 éves vagy és smink nélküli fotókat kérsz hétköznap, akkor 15% a kedvezményed.

CSAK MAGÁNCÉLÚ FELHASZNÁLÁSRA

A kedvezmények csak a fotók és termékek magáncélú felhasználása esetén kérhetők, üzleti célú felhasználáskor a teljes árat fizeted. 

Powered by SmugMug Owner Log In