IMG_6598

KEDVES SZAVAK TŐLETEK

"Ha nézem a képeidet, mosolygok. Azt hiszem, ezt nevezik tehetségnek: nem vagy itt, mégis felderíted a szívemet! Köszönöm!" - Kalla Tímea

"Nagyon jók a képeid, van bennük valami emberi, szépek." - M.Sz.

"Nyugalom, szépség, természetesség, béke - nekem ezt sugározzák a képeid, és ez nagyon tetszik"- L. Magdi

[A szögletes képek mögött nyilvános galéria van, kattints rá!]


"most tényleg megleptél!... Legalább most már tudom, miről beszélnek, ha így nézek :) Köszönöm a tükröt, jót tettél vele." (D.K. 2012. július 29.)


"Nagyon köszönjük, fantasztikusak lettek :) ... Hihetetlen vagy, tényleg egy igazi fotós tud csak így megörökíteni pillanatokat :))"
(Zagyva Tünde, 2012 július 29)


"Ne kerdezd, hogyan, mert nem tudom, de odatevedtem a New York-i fotoidhoz. Egyszeruen ugy erzem, irigylem azt, aki veled utazgat! Pedig ugyazt a NY-t lattam en is, mint te, es megis csak csodalkozom, hogy ez ennyire gyonyoru, ennyire tele van erzelmekkel es szeretettel? Aztan rajottem, hogy valoszinuleg te vagy annyira tele szeretettel, hogy ez a kepeiden is atjon. Sot, megkockaztatom, Isten szeretetet hozod at, azt tudod megmutatni azzal, ahogy a teremtett vilagot abrazolni tudod. Nagy kincs ez, es koszonom, hogy majszolgathatok en is a kincseidbol."
(H. Kriszti 2012. július 19.)


"Nagy sikert aratott a férjemnél a fényképalbum :) Igazából fel is akart téged hívni, hogy megköszönje neked a segítséged, hozzáállásod, stb. :) [...] Cserébe természetesen kaptam egy hatalmas csokor virágot (futár hozta) és elvitt vacsorázni. [...] Köszönöm, hogy ilyen szép ajándékkal lephettem meg az uram az első házassági évfordulónkon! :)"
(D. Krisztina 2012. május 23.)


"rég készültek ilyen jó képek rólam" (K.Éva 2011.március)


"mosolygós kattintós" (Győri Máté 2008.)


"A fotóid tehetnek a túláradó örömről, egyszerűen ilyenkor kicsordul [...] szívből remélem, hogy sok emberhez eljutnak és sokaknak tudsz ezzel a tehetségeddel örömöt okozni. Milyen jo lenne, ha sokakban csordulna túl!" 
(H. Kriszta 2008.)


"Szeretem, ahogy fotózol. ... Olyan kedvesen csinálod, hogy az ember nem is tud mást tenni, csak mosolyog"
(Győri Máté 2008.)


Ha te is írnál valamit, itt megteheted, vagy e-mailben a fotofaktura@nagyszekely.hu címen.

 • Várady Gergely

  on June 16, 2017

  Kedves Erika és Feri!

  Nagyon örülünk, hogy vállalni tudtátok, hogy fotóztok az esküvőnkön. Erika korábbi albumait megtekintve úgy éreztük, hogy Ti vagytok azok, akikre nyugodt szívvel rábízhatjuk ezt az amúgy kényes feladatot. Egyfajta ősbizalmat tapasztaltunk felétek és örülünk, hogy a megérzésünkben nem csalódtunk. Munkátokban, a fotóitokban lelki finomságot, szerető figyelmet, érzékenységet, tapintatot és őszinte odaadást tapasztaltunk. Olyan jó volt az esküvőnkön azt érezni, hogy nem csupán szolgáltatást végeztek, hanem velünk ünnepeltek Ti is.
  Esküvőnk óta újra és újra meghatódva tekintjük végig a fényképeinket, melyek nagyon hűen visszaidézik a menyegzőnk bensőséges hangulatát, boldogságát. Hálásan köszönjük Nektek!

  Petra és Gergő, 2016.09.24.

Powered by SmugMug Owner Log In