IMG_6598

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A weboldal elérésével, böngészésével és használatával Ön elismeri, hogy elolvasta, megértette és magára nézve kötelezőnek fogadja el e feltételeket. Amennyiben feltételeinket nem fogadja el, kérjük zárja be az oldalt.

1. KOCKÁZATOK ÉS FELELŐSSÉG

Ön ezt az oldalt kizárólag a saját felelősségére használja. A tulajdonos nem garantálja, hogy az oldal hibáktól, vírusoktól vagy a számítógépre más módon ható hibáktól mentes, nem garantálja, hogy az információk a megtekintésük idején is időszerűek. A fentiek figyelmen kívül hagyásából eredő károkért a tulajdonos felelősséget nem vállal.

2. SZELLEMI TULAJDONJOGOK

Az oldallal kapcsolatos és azon található szellemi tulajdonhoz fűződő jog kizárólagos tulajdonosa Borza-Pozsár Erika ev. (székhely: 1119 Budapest, Bártfai utca 9/a). Az oldalon szereplő minden kép és szöveg szerzői jogvédelem alatt áll. A képek bármi nemű felhasználásához az alkotó előzetes hozzájárulása szükséges, ennek hiányában tilos a képek akár privát akár üzleti célú felhasználása.

A fent ismertetett jogállásban foglaltak háttér joganyagául szolgál az 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről, valamint az 1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról, illetve iránymutató a 1978. évi IV. törvény a Büntető Törvénykönyvről, melyek összhangban állnak a nemzetközi szerzőjogi törvényekkel.

Powered by SmugMug Owner Log In