GuestBook - Borza-Pozsár Fotofaktúra

Kedves szavak tőletek


Gyönyörűek lettek! Hihetetlen jó szemed van! Nagyon köszönjük!!!!

Lajos-Berla Orsolya (2017.12.05.)Remek fotók készültek a Bubik Színkör előadásáról. 
Gratuláció és köszönet :-)

Baranyainé Kontsek Ildikó (2017.04.11)

erikapozsar.com--6.jpg

Kedves Erika és Feri!

Nagyon örülünk, hogy vállalni tudtátok, hogy fotóztok az esküvőnkön. Erika korábbi albumait megtekintve úgy éreztük, hogy Ti vagytok azok, akikre nyugodt szívvel rábízhatjuk ezt az amúgy kényes feladatot. Egyfajta ősbizalmat tapasztaltunk felétek és örülünk, hogy a megérzésünkben nem csalódtunk. Munkátokban, a fotóitokban lelki finomságot, szerető figyelmet, érzékenységet, tapintatot és őszinte odaadást tapasztaltunk. Olyan jó volt az esküvőnkön azt érezni, hogy nem csupán szolgáltatást végeztek, hanem velünk ünnepeltek Ti is.

Esküvőnk óta újra és újra meghatódva tekintjük végig a fényképeinket, melyek nagyon hűen visszaidézik a menyegzőnk bensőséges hangulatát, boldogságát. Hálásan köszönjük Nektek!

Petra és Gergő, 2016.09.24.

Szia Erika:)


Most megfogadom,hogy nem fogom tobbszor megnezni a vizes "Vass" kepeidet, mert mindig annyira elérzékenyülök tőlük. Szerintem szakmailag is fantasztikusak. Akár sorozatkent, 4-5 képet egymás mellé téve ugyanarrol a SNI gyerkőcről: az öröm, a munka, a fájdalom, a család szeretete, az aggódás - nagyon átjönnek a fotóidon.

Szép napot Nektek és még egyszer ezer köszönet Adri
(B. Adrienn, 2016.02.01)


Ha nézem a képeidet, mosolygok. Azt hiszem, ezt nevezik tehetségnek: nem vagy itt, mégis felderíted a szívemet! Köszönöm! (K. Tim, 2015. 04.26)


Nagyon jók a képeid, van bennük valami emberi, szépek. (M.Sz. 2015. április 24.)Kedves Erika!
Köszönöm, hogy (ismét) a szíveddel fotóztál. A gyógyultak találkozóján készített képek hűen tükrözik a reményt, a találkozás örömét, a vidámságot - mindazt, amit mi azon a napon átéltünk. (Kalla Tímea - Őrzők Alapítvány 2015. április 24.)


I so much enjoyed the evening with you (yes I even enjoyed taking the pictures :-) ) - you sure are a fine person! [...] I personally think that you already have the most important internal skills for a photographer: To create an atmosphere of trust and respect.

(Heidi Kovács 2014. október)


Nagyon jól fotózol és látszik, hogy szereted csinálni. Tényleg köszi a képeket :) (Kriszta K. 2015.02.02.)


Nyugalom, szépség, természetesség, béke - nekem ezt sugározzák a képeid, és ez nagyon tetszik (L. Magdi, 2015.01.04.) 


"nagyon köszönöm,nagyon jók lettek!! Soha sem készült még rólam ilyen jó minőségű kép! Isten áldjon gazdagon!"
(R. Ádám. 2014. március 7.)


Csak úgy sugárzod a nyugalmat, és a biztonságot!  (K.Zs. 2012. szeptember 5.)


"most tényleg megleptél!... Legalább most már tudom, miről beszélnek, ha így nézek :) Köszönöm a tükröt, jót tettél vele." (D.K. 2012. július 29.)


"Nagyon köszönjük, fantasztikusak lettek :) ... Hihetetlen vagy, tényleg egy igazi fotós tud csak így megörökíteni pillanatokat :))"
(Z.Tündi, 2012 július 29)


"Ne kerdezd, hogyan, mert nem tudom, de odatevedtem a New York-i fotoidhoz. Egyszeruen ugy erzem, irigylem azt, aki veled utazgat! Pedig ugyazt a NY-t lattam en is, mint te, es megis csak csodalkozom, hogy ez ennyire gyonyoru, ennyire tele van erzelmekkel es szeretettel? Aztan rajottem, hogy valoszinuleg te vagy annyira tele szeretettel, hogy ez a kepeiden is atjon. Sot, megkockaztatom, Isten szeretetet hozod at, azt tudod megmutatni azzal, ahogy a teremtett vilagot abrazolni tudod. Nagy kincs ez, es koszonom, hogy majszolgathatok en is a kincseidbol."
(H. Kriszti 2012. július 19.)


"Valami gyönyörűeket alkottál, nem győzünk betelni a fotókkal, pillanatokkal." "nagyon köszönjük, Erika! Gyönyörűek lettek, gyönyörködünk 1000-el bennük :))))"
(Noé 2012. június, esküvő)


"Nagy sikert aratott a férjemnél a fényképalbum :) Igazából fel is akart téged hívni, hogy megköszönje neked a segítséged, hozzáállásod, stb. :) [...] Cserébe természetesen kaptam egy hatalmas csokor virágot (futár hozta) és elvitt vacsorázni. [...] Köszönöm, hogy ilyen szép ajándékkal lephettem meg az uram az első házassági évfordulónkon! :)"
(Krisztina 2012. május 23.)


"rég készültek ilyen jó képek rólam" (K.Éva 2011.március)


"Eddig a legjobb képet ...Te csináltad rólam! :)) Te valahogy a képeiden tényleg mindenkiből előhozod a szépségét! Ez fantasztikus! Csodás ajándék Istentől ez mindannyiunknak, akiket lefotózol. (És neked is öröm úgy látom, különben nem ilyenek lennének a fotók.) A képeidet nézve bízom abban, hogy Isten is tényleg így lát majd engem."
(M. Márta 2011. március)


"mindig lenyugszom, mikor a képeid nézegetem. Olyan, mint amikor elsimul a víz teteje, elül a vihar"

(J.K. Szivi, 2009)


"mosolygós kattintós" (Gy.Máté 2008.)


"A fotóid tehetnek a túláradó örömről, egyszerűen ilyenkor kicsordul [...] szívből remélem, hogy sok emberhez eljutnak és sokaknak tudsz ezzel a tehetségeddel örömöt okozni. Milyen jo lenne, ha sokakban csordulna túl!" 
(H. Kriszta 2008.)


"Szeretem, ahogy fotózol. ... Olyan kedvesen csinálod, hogy az ember nem is tud mást tenni, csak mosolyog"
(Gy.Máté 2008.)


Ha te is írnál valamit, itt megteheted, vagy személyesebben az E-mail menüben.

KÖSZÖNÖM

Powered by SmugMug Log In